Episerver Webinar

Webinar - Episerver Connector

Lär dig hur en integration med Episerver förenklar vid webbpublicering. Håll koll på versioner och bildrättigheter i QBank och publicera direkt i Episervers gränssnitt.

Datum: 11 januari
Tid: 09.00 - 09:30

Anmäl dig

powerpoint_webinar.png

Webinar - PowerPoint

Varmt välkommen att delta vid vårt webinar där vi demonstrerar vår Connector till Microsoft PowerPoint. Med connectorn infogar ni enkelt bilder i rätt storlek och format - per automatik.

Datum: 12 januari
Tid: 09.00 - 09:30

Anmäl dig

sharepoint_webinar-1.png

Webinar - SharePoint Connector

Under webinaret demonstrerar vi connectorn till SharePoint. Vi visar hur integration förenklar vid publicering och hantering av bilder, videos och annat viktigt marknadsmaterial. 

Datum: 19 januari
Tid: 09.00 - 09.30 

Anmäl dig

qbank_webinar.png

Webinar - QBank DAM

Varmt välkommen till ett webinar där vi presenterar QBank Digital Asset Management. Vi visar allt från uppladdning och publicering till integrationsmöjligheter och connectorer.

Datum: 26 januari
Tid: 09.00 - 09.30

Anmäl dig

sitecore_webinar-1.png

Webinar - Sitecore Connector

Genom att integrera ditt DAM med Sitecore förenklar ni ert arbetet med webbpubliceringar. Connectorn till Sitecore är även framtidssäkrad vilket innebär att den fungerar med kommande versioner av Sitecore.

Datum: 2 februari
Tid: 09.00 - 09.30

Anmäl dig

indesign_webinar-1.png

Webinar - InDesign Connector

Med den här integrationen samlar ni filer och bilder direkt i QBank och slipper manuell uppladdning. När ni använder QBanks connector till InDesign så slipper ni även problematiken med brutna länkar till bilder och logotyper, de länkas direkt via QBank.

Datum: 9 Februari
Tid: 9.00 - 9.30 

Anmäl dig